Željeznice FBiH ponudile posao radnicima Gredelja od 1. novembra

Bez autora
Oct 26 2014

Javno preduzeće "Željeznice Federacije BiH" ponudilo je radnicima "Gredelj Rewoma" iz Dobošnice da od 1. novembra počnu da rade u "Željeznicama FBiH", izjavio je za Agenciju Fena federalni ministar prometa i komunikacija Enver Bijedić.Radnici firme "Gredelj Rewom" iz Dobošnice, kako je poznato, žrtve su loše privatizacije i gotovo je nemoguće riješiti imovinsko pravne odnose budući je većinski vlasnik firme "Gredelj Rewom" iz Dobošnice Tvornica željezničkih vagona - "Gredelj" iz Zagreba koja je u stečaju".

Željeznice FBiH ponudile posao radnicima Gredelja od 1. novembraJavno preduzeće "Željeznice Federacije BiH" ponudilo je radnicima "Gredelj Rewoma" iz Dobošnice da od 1. novembra počnu da rade u "Željeznicama FBiH", izjavio je za Agenciju Fena federalni ministar prometa i komunikacija Enver Bijedić, navodi portal Klix.ba.

Radnici firme "Gredelj Rewom" iz Dobošnice, kako je poznato, žrtve su loše privatizacije i gotovo je nemoguće riješiti imovinsko pravne odnose budući je većinski vlasnik firme "Gredelj Rewom" iz Dobošnice Tvornica željezničkih vagona - "Gredelj" iz Zagreba koja je u stečaju".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik